SPECIALISTEN MET EEN PASSIE

Adviseren, inmeten en monteren doen we al jaren. Net als vele anderen. Wat ons uniek maakt, is dat we samen met u kijken naar de beste keuze voor uw raamdecoratie. Dat doen we bij u thuis. Wij nemen onze stalen mee, en u kijkt wat het beste bij uw interieur past. Te veel keuze? Dan helpen we u graag! Inmeten en monteren doen we ook voor u. Zo weet u zeker dat de raamdecoratie van uw keuze straks perfect past.

 Wij zijn gevestigd in Venlo en ons hoofdzakelijke werk gebied is Limburg,Brabant ,Gelderland en in Duitsland deelstaat ,Noordrijn westfalen.
Onze service

Een eerlijke prijs

Direct van de producent: geen voorraden, geen dure winkelpanden en geen tussenhandel. Wij zijn een pure persoonlijke speler gespecialiseerd in de levering van binnen zonwering en gordijnen op maat direct bij u thuis. Een kwaliteitsproduct tegen een prijs die u past.

Persoonlijk

Persoonlijk: de aanschaf van binnenzonwering is niet een dagelijkse bezigheid en dat begrijpen wij. Om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste keus maakt en dat u nooit teveel betaalt.

Montage

Montage: tegen een kleine meerprijs kunnen wij de bestelde producten bij u thuis installeren. Onze montageservice kan gecombineerd worden met een gratis meetservice. Zo weet u 100% zeker dat onze producten passen.

Kwaliteit

Ongeëvenaarde kwaliteit: direct van de producent geleverd. Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring met producten van binnenzonwering op maat, doorslaggevend voor het selecteren van een A-merk kwaliteitsproducten.

Gratis advies

Gratis advies
door een gediplomeerde binnenhuisadviseur! Onze ideeën zijn gratis en voor niks.Als je ons thuis uitnodigt om te laten zien wat je bedoelt en dan zullen wij u vertellen wat de mogelijkheden zijn. Wij nemen onze stalen mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en het interieur past.

garantie

Bij Thuis met gordijnen heeft u altijd ruime fabrieksgarantie op al onze producten. Hierdoor kunt u optimaal en met een gerust hart genieten van onze raamdecoratie. Door onze A-merk producten zijn wij er van overtuigd dat u jaren lang plezier zult hebben van onze kwaliteit. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat als klant ook bent. Ook bij problemen en klachten willen wij u graag zo goed en zo snel mogelijk helpen.