FAQ & antwoorden

Is het advies echt gratis?

Jazeker. We komen geheel vrijblijvend bij u langs om advies te geven en in te meten. Op basis daarvan krijgt u een offerte. Totdat u definitief een akkoord geeft, zit u nergens aan vast.

Wat houdt de meetservice in?

Wij hebben jarenlange ervaring met het opmeten van ramen. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat het product helemaal de juiste afmetingen heeft. En omdat wij zeker van onze zaak zijn, geven we 100% meetgarantie op de producten die wij inmeten.

Reparatie- en verhuisservice

Natuurlijk gaan we er niet vanuit, maar het kan gebeuren dat er iets kapot gaat. Daarom bieden we ook reparatieservice aan.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze verhuisservice. Uw raamdecoratie wordt voor u gedemonteerd en op de nieuwe plaats van bestemming gemonteerd.

Voor vragen over prijzen van reparaties, onderdelen en de verhuisservice kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik ook mijn eigen stof gebruiken?

Het is mogelijk om alleen gebruik te maken van onze maakservice. We kunnen u alleen geen garantie geven op stoffen die niet bij ons gekocht zijn. Wilt u gebruik maken van onze meetservice? Dan rekenen we hier €50,- voor. Voor meer informatie over de kosten voor het maken kunt u contact met ons opnemen.

Gordijnen vermaken?

Heeft u gordijnen die u wilt laten vermaken? Neem contact met ons op voor een indicatie van de kosten hiervoor.

Ben ik bij het aanvragen van een offerte iets verplicht?

Nee. Een offerte is een indicatie van wat het product of de service van uw keuze kost. Ook na het inmeten bij u thuis zit u nog nergens aan vast. Geen kleine lettertjes, want we houden van eerlijkheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP