Diensten

Om het werk uit handen te nemen!

Thuis met gordijnen staat garant voor professionele uitvoering voor al montagewerkzaamheden. Met de jarenlange ervaring en passie wordt altijd het eindresultaat bereikt om trots op te zijn. Nadat de productkeuze is gemaakt zorgen wij ervoor dat alles netjes en goed wordt opgemeten en gemonteerd.

Kwaliteit zit niet alleen in de producten die wij verkopen, maar ook in de wijze waarop we werken. Wij realiseren ons dat wij bij jou te gast zijn en ons ook zo horen te gedragen. Heb je hulp nodig in jouw interieur? Wij nemen je het werk graag uit handen en willen alles voor je verzorgen. Service vinden wij erg belangrijk en daarom vind je hieronder een overzicht van een aantal diensten, die standaard wordt aangeboden. 

Wil je informatie over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op .

 

Inmeten voor een mooi eindresultaat!

Het is soms lastig om van tevoren in te schatten hoeveel meter stof nodig is. Om te voorkomen dat er teveel of (nog erger) te weinig wordt besteld, komen wij gratis inmeten.  De specialisten van onze inmeetservice zorgen voor een prachtig eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt. Succes verzekerd!   

Liever eerst advies op maat? 

Monteren doen wij met passie!

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.Wij hebben een uitgebreide kennis over onze producten en weten precies hoe we deze het beste kunnen monteren.Wanneer de bestelling binnen is, nemen wij snel contact op om een afspraak in te plannen voor het monteren van jouw aankoop bij jouw thuis.

Kleuradvies
Het beginpunt voor ieder interieur!
Niets is zo moeilijk als het vinden en/of kiezen van de juiste kleur die bij jou past. De juiste kleur voor  bij de ramen.

Maar het gaat om jou. De kleuren die jij mooi vindt, zullen voor ons altijd het startpunt zijn van de reis die wij samen gaan maken! Samen op zoek naar functioneel en toch vooral decoratief!

Neem contact op, voor een vrijblijvend kleuradvies.